sponsoring ict

Sponsoring door VBVB

VBVB ICT sponsort een aantal organisaties. De organisaties die wij steunen of sponsoren liggen ons allemaal om een of meerdere redenen na aan het hart. Wij streven ernaar om een gevarieerde set van sponsoracties te houden: cultuur, sport, onderwijs, milieu en burgerrechten.

Het VBVB Torpedo Theater

VBVB is de trotse hoofdsponsor van het Torpedo Theater in Amsterdam. Een prachtig mini theater in het hart van onze hoofdstad waar dagelijks mooie dingen op het programma staan. Wij gebruiken de ruimte af en toe voor het organiseren van bijeenkomsten, zoals onze kennissessies.

AMHC F.I.T

Sporten is leuk en gezond! In Amsterdam Noord bevindt zich de snelgroeiende hockeyclub AMHC F.I.T. alwaar een aantal kinderen van VBVB-ers elke week op de velden te vinden zijn.
Sinds 2013 sponsoren wij de club door de jongste jeugd zodra ze wedstrijden gaan spelen een clubshirt te schenken. Zo hobbelen er elk weekend zo’n 60 F-jes met een VBVB logo ergens in Noord-Holland op een hockeyveld rond. Klik hier om naar de website van F.I.T. te gaan.

Het VBVB bijenvolk:

Het gaat erg slecht met de bijen. Door een combinatie van factoren is er sinds 1995 een gestage afname van het aantal bijenvolken in de wereld, ook in Nederland. Dit terwijl bijen essentieel zijn voor de voedselketen. Reden voor VBVB om een bijenkast te sponsoren (leasen) bij Stichting Beelease.
Deze stichting zorgt op verschillende manieren voor verbetering van de habitat van de Amsterdamse bijenvolken. Dit doen ze onder andere door het aanleggen van bloemenlinten en bijvoorbeeld het planten van fruitbomen. Ook leiden ze imkers op, een uitstervend beroep.
Als ons bijenvolkje een goed jaar heeft, krijgen wij er honing voor terug, die wij dan weer distribueren onder onze relaties. Lees hier alles over Stichting Beelease

Only Friends

ICT sponsoringOnly friends is een sportclub voor kinderen en jongeren met een beperking. VBVB geeft deze club niet direct geld, maar sponsort de vereniging indirect.
Onze consultant Michael Jonker geeft iedere woensdagmiddag duiklessen voor Only Friends. Hij hoeft hiervoor geen vrij te nemen, maar mag dat doen tijdens zijn werktijd bij VBVB. Meer lezen over Only Friends? Klik hier.

Goede doelen in 2017

Ook in 2017 verzonden wij weer geen relatiegeschenken. In plaats daarvan kiezen wij altijd aan het einde van het jaar 3 goede doelen uit om 1.000 euro aan te schenken. In 2016 kozen we voor de volgende doelen:

Bits of Freedom: Organisatie die opkomt voor vrijheid en privacy op internet. Zij staan voor een internet dat open is voor iedereen, waar iedereen informatie digitaal kan delen en waar privé communicatie privé blijft. Lees meer
KKOVC: Een Nederlands NGO met Ugandese en VBVB wortels.Onze eigen Innocent Tugume is hier projectmanager en besteedt veel van zijn vrije tijd aan deze organisatie. Doel: het verbeteren van de leefsituatie van mensen op het platteland van Uganda. KKOVC doet dit door middel van gratis workshops en trainingen op het gebied van moderne landbouw en veeteelt technieken.
Free Press Unlimited: Eenorganisatie die zich wereldwijd inzet voor persvrijheid en voor de veiligheid van journalisten. In dat kader hebben wij 20 Net Aid Kits gesponsord. Dit is een apparaatje waarmee je anoniem (dus veel veiliger) en daarnaast ongecensureerd kunt internetten. In vele landen van de wereld nog zeker geen overbodige luxe!

Al onze diensten

Contact

VBVB ICT BV

Herengracht 505
1017BV  Amsterdam
(+31) 20 42 33 288
info@vbvb.nl
www.vbvb.nl