Als advocaat wil je niet bezig zijn met het beveiligen van je bestanden maar het moet wel goed geregeld zijn

ssl certificaatSSL Certificaat – Een must voor iedere website

SSL staat letterlijk voor Secure Sockets Layer. Dit betekent dat er een beveiligde laag geplaatst wordt tussen een server en een internetbrowser. Hierdoor worden de gegevens beveiligd. Uw site kan niet meer zonder!

Heeft uw website al een SSL certificaat?

Er zijn een aantal goede redenen om uw website te beveiligen met behulp van een SSL certificaat. Om te beginnen bent u wettelijk verplicht om persoonsgegevens die via uw website worden verstuurd te beveiligen tegen verlies of enige vorm van misbruik. Deze verplichting vloeit voort uit de nieuwe Privacywetgeving.
Wanneer er op uw website interactie plaatsvindt met de sitebezoekers, vereist de wet dat de gegevens veilig worden verstuurd en opgeslagen. Interactie kan van alles zijn. Bij een een bank of bij een webwinkel is het wel duidelijk, maar ook het invullen van een contactformulier of het reageren op een bericht op uw website vereist bescherming van de gegevens. Dit geldt dus voor vrijwel iedere website!

Een SSL certificaat verhoogt uw ranking bij Google

Een andere hele goede reden om een SSL certificaat aan te schaffen voor uw website is dat Google beveiligde websites beloont met een hogere ranking. Zo wordt uw site beter wordt gevonden door potentiële klanten of andere bezoekers. Ook niet onbelangrijk dus! VBVB kan u helpen met het verkrijgen van een SSL certificaat. U zult wel ook in uw website het nodige moeten aanpassen. Dit kan uw websitebouwer of websitebeheerder voor u doen.SSL certificaat

U kunt zien aan een website of deze beveiligd is. Het verschilt per browser hoe dat eruit ziet. Vaak is er een groen slotje zichtbaar in de adresbalk, maar niet altijd.
Wat wel altijd hetzelfde is, is dat het adres begint met https:// in plaats van http://. De extra s staat voor Secure.

Meer ICT Security diensten van VBVB?

ssl certificaatSSL Certificaat

Referenties

VBVB denkt pro-actief mee over goede en efficiënte oplossingen, begeleidt het vakkundig en biedt goede en snelle service bij problemen. Daarnaast is het een ontzettend leuk team, een plezier om mee samen te werken!

Claudia Cuypers
Bekijk 'T
Hoofd Productie

Binnen twee weken na het eerste gesprek waren wij operationeel met MKB in de wolken. Geen gezeur meer met Dropboxen en Gmail, maar gewoon onze eigen Windows online werkplekken. Echt een aanrader!

Marco Huizer
Addurance
Directeur

Fris, vlot en fruitig…
Ik ben blij vanaf het begin!

Casper Kraima
ANMEC
Facilitair medewerker

Je merkt geen verschil tussen werken op kantoor of werken vanuit thuis. Als gebruiker kan je vanuit thuis overal bij, dat is erg goed! De implementatie naar MKB in de wolken is verder erg snel en soepel verlopen, dat is prettig voor zowel mijn collega’s als voor de werkomgeving. Naast het voordeel van het plaats onafhankelijk werken hebben wij verder geen grote investeringen hoeven doen.

Tom Prins
Architectuurlokaal
Hoofd Financiën

Wij wilden niet meer  investeren in een nieuwe server en zijn daarom overgestapt op MKB in de Wolken op advies van VBVB ICT. Nu werken we dus volledig in de Cloud en zijn daar zeer tevreden mee: het is makkelijk,  het werkt gewoon goed en we besparen er ook nog kosten mee. Prima!

Ina Pronk
Loods 6
Directeur

Ik had niet gedacht dat VBVB het geduld zou hebben om iemand te helpen die zo weinig weet van ICT.

Frederiq Strijbosch
Café Restaurant De smoeshaan

Fijn: hier ben ik geen nummer
Fijn: professioneel contact op een informele manier
Fijn: meedenkers

Mark Coutinho
Aidsfonds
Senior Systeembeheerder

VBVB schuwt nimmer de nieuwste ontwikkelingen en het grote gebaar, maar helpt, op micro-niveau, ook altijd een digibeet als ik met grote zorgvuldigheid uit de brand.

Cornald Maas
Televisiemaker en schrijver

Zelfs de wachtmuziek is goed!

Pim Heijselaar
European Cultural Foundation
Assistant Controller

Contact

VBVB ICT BV

Herengracht 505
1017BV  Amsterdam
(+31) 20 42 33 288
info@vbvb.nl
www.vbvb.nl