Systeembeheerder voor het MKB
Bel ons op 020 423 32 88

SSL certificaten voor uw website: regel het voor 1 januari !!

SSL Certificaten zorgen ervoor dat gegevens versleuteld worden uitgewisseld tussen bezoeker en de website. Zo blijven persoonsgegevens en betaaltransacties veilig en beschermd. Daarnaast kunnen websites ook niet meer zomaar gehackt worden en het zorgt ervoor dat malware niet via je website kan worden verspreid.

We hebben het er al eerder over gehad in onze nieuwsbrief, maar nu wordt het wel echt urgent. Vanaf 1 januari zal in Google Chrome een waarschuwing verschijnen bij websites die nog niet zijn overgestapt op HTTPS. En die waarschuwing zal bezoekers van uw website echt gaan afschrikken: een rode gevaren driehoek in de adresbalk van uw website:

SSL certificaten

Dat wilt u echt niet! Daar komt bij dat Google naar  SSL certificaten kijkt als het gaat om de ranking in de zoekmachine. Ook niet onbelangrijk dus. Wij helpen u er graag mee. Lees hier meer over een SSL Certificaat

Overige diensten

VBVB ICT is een full Service ICT dienstverlener voor MKB-ers in de Randstad. VBVB voert nog twee andere handelsnamen. Interbel voor zakelijke telefonie en internet en MKB in de Wolken voor Cloud oplossingen voor kleine MKB-ers.

Interbel
MKB in de Wolken

Downloads

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Hier kunt u brochures downloaden om eens rustig door te lezen.

Algemene VBVB Brochure
Avond & Weekenddiensten
ICT voor de Culturele Sector
ICT voor Musea
Cloud diensten voor kleine MKB-ers
Algemene VoIP brochure
Hosted VoIP centrale

Adresgegevens

VBVB ICT BV
Herengracht 505
1017 BV Amsterdam

(+31) 20 42 33 288

info@vbvb.nl
www.vbvb.nl

Volg ons op sociale media

Disclaimer

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Algemene Voorwaarden
Service Level Agreement

Blijf op de hoogte

VBVB geeft 6 keer per jaar een nieuwsbrief uit met nieuwtjes over ons bedrijf, onze klanten en ontwikkelingen binnen de ICT sector. Wilt u op de hoogte blijven? Meldt u dan aan!

ik meld mij aan voor de nieuwsbrief