systeembeheer amsterdamSysteembeheer van VBVB

Beheer van uw netwerk bij u op locatie

Systeembeheer van VBVB betekent service bij u op locatie op basis van een vooraf afgesproken heldere takenset. U kunt bij ons voor periodiek preventief systeembeheer een overeenkomst afsluiten. Bij dit  systeembeheer huurt u capaciteit in die een vooraf afgesproken set aan taken uitvoert. Periodieke ondersteuning op locatie is geschikt voor organisatie die geen grote afhankelijkheid hebben van de IT omgeving.

Systeembeheer met de nadruk op preventie

Wanneer onze IT consultant op locatie is worden uw servers, netwerkcomponenten en werkplekken voorzien van de laatste updates. Ook controleren wij of uw back-up schema functioneert en uw virusscanner en spamfilter werken. Daarnaast controleren wij de logbestanden van de servers.

Servicedesk: systeembeheer op afstand

Als uw medewerkers ook ondersteuning nodig hebben wanneer onze IT consultant niet op locatie is, kunnen zij terecht bij onze professionele Servicedesk. Hier worden uw meldingen of verzoeken in ons systeem geregistreerd. Bedrijfskritische zaken worden direct verholpen, zaken die kunnen wachten worden voor het volgende bezoek op de takenlijst gezet. Zo kunnen de kosten laag worden gehouden.

Accountmanagement

Naast een vaste beheerder krijgt u ook een vaste accountmanager toegewezen. Elk half jaar vindt er een strategisch en tactisch overleg plaats. Hierin bespreken we hoe IT optimaal voor uw organisatie kan worden ingezet. Om te bepalen waar uw organisatie het beste bij gebaat is, voeren wij vooraf altijd een nulmeting uit. Op basis van deze nulmeting zijn wij in staat om u van een advies op maat te voorzien.

Meer over de ICT dienstverlening van VBVB?

Referenties

VBVB denkt pro-actief mee over goede en efficiënte oplossingen, begeleidt het vakkundig en biedt goede en snelle service bij problemen. Daarnaast is het een ontzettend leuk team, een plezier om mee samen te werken!

Claudia Cuypers
Bekijk 'T
Hoofd Productie

VBVB schuwt nimmer de nieuwste ontwikkelingen en het grote gebaar, maar helpt, op micro-niveau, ook altijd een digibeet als ik met grote zorgvuldigheid uit de brand.

Cornald Maas
Televisiemaker en schrijver

Ik had niet gedacht dat VBVB het geduld zou hebben om iemand te helpen die zo weinig weet van ICT.

Frederi Strijbosch
Café Restaurant De smoeshaan

Fijn: hier ben ik geen nummer
Fijn: professioneel contact op een informele manier
Fijn: meedenkers

Mark Coutinho
Aidsfonds
Senior Systeembeheerder

Binnen twee weken na het eerste gesprek waren wij operationeel met MKB in de wolken. Geen gezeur meer met Dropboxen en Gmail, maar gewoon onze eigen Windows online werkplekken. Echt een aanrader!

Marco Huizer
Addurance
Directeur

Al onze diensten

Contact

VBVB ICT BV

Herengracht 505
1017BV  Amsterdam
(+31) 20 42 33 288
info@vbvb.nl
www.vbvb.nl