Systeembeheerder voor het MKB
Bel ons op 020 423 32 88

Systeembeheer voor het MKB

Systeembeheer voor het MKB

Organisaties kunnen voor periodiek preventief systeembeheer een overeenkomst afsluiten. Het verschil met de managed services dienstverlening is dat de werkzaamheden bij u op locatie plaatsvinden en dus niet vanaf ons kantoor. Een ander verschil is dat bij managed services de verantwoordelijkheid over het functioneren van de systemen bij VBVB ligt, en dat u bij systeembeheer op locatie capaciteit inhuurt die een vooraf afgesproken set aan taken uitvoert. Periodieke ondersteuning op locatie is geschikt voor organisatie die geen grote afhankelijkheid hebben van de IT omgeving.

Preventief Systeembeheer

Wanneer onze IT consultant op locatie is worden uw servers, netwerkcomponenten en werkplekken voorzien van de laatste updates. Ook controleren wij of uw back-up schema functioneert, uw virusscanner en spamfilter werken en controleren wij de logbestanden van de servers. In onderling overleg met onze vaste contactpersoon stellen wij de takenlijst vast die vervolgens door ons wordt afgehandeld.

Servicedesk: systeembeheer op afstand

Omdat uw medewerkers ook ondersteuning nodig hebben wanneer onze IT consultant niet op locatie is kunnen zij terecht bij onze professionele Servicedesk waar uw meldingen of verzoeken in ons systeem worden geregistreerd. Bedrijfskritische zaken worden direct verholpen, zaken die kunnen wachten worden voor het volgende bezoek op de takenlijst gezet, zodat de kosten laag worden gehouden.

Accountmanagement

Naast een vaste beheerder krijgt u ook een vaste accountmanager toegewezen. Elk half jaar vindt er een strategisch en tactisch overleg plaats waarin besproken wordt hoe IT optimaal voor uw organisatie kan worden ingezet. Om te bepalen waar uw organisatie het beste bij gebaat is voeren wij vooraf altijd een nulmeting uit. Op basis van deze nulmeting zijn wij in staat om u van een advies op maat te voorzien.

We vertellen u graag meer over systeembeheer

Voor een persoonlijke toelichting, een kennismaking of een second opinion voor uw huidige ICT-oplossingen kunt u ons bellen op 020-42 33 288. U kunt dan vragen naar Rogier van Teeseling.

Systeembeheer

De ICT dienstverlening van VBVB kenmerkt zich door:

 

  • Zorgeloos ICT beheer voor een vaste prijs
  • Goed bereikbare Servicedesk
  • Strakke projectplanning
  • Uw eigen ICT contactpersoon
  • Onafhankelijk advies
  • Hoog gekwalificeerde medewerkers
  • Geen blabla maar no-nonsense

 

Neem contact met mij op!

Overige diensten

VBVB ICT is een full Service ICT dienstverlener voor MKB-ers in de Randstad. VBVB voert nog twee andere handelsnamen. Interbel voor zakelijke telefonie en internet en MKB in de Wolken voor Cloud oplossingen voor kleine MKB-ers.

Interbel
MKB in de Wolken

Downloads

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Hier kunt u brochures downloaden om eens rustig door te lezen.

Algemene VBVB Brochure
Avond & Weekenddiensten
ICT voor de Culturele Sector
ICT voor Musea
Cloud diensten voor kleine MKB-ers
Algemene VoIP brochure
Hosted VoIP centrale

Adresgegevens

VBVB ICT BV
Herengracht 505
1017 BV Amsterdam

(+31) 20 42 33 288

info@vbvb.nl
www.vbvb.nl

Volg ons op sociale media

Disclaimer

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Algemene Voorwaarden
Service Level Agreement

Blijf op de hoogte

VBVB geeft 6 keer per jaar een nieuwsbrief uit met nieuwtjes over ons bedrijf, onze klanten en ontwikkelingen binnen de ICT sector. Wilt u op de hoogte blijven? Meldt u dan aan!

ik meld mij aan voor de nieuwsbrief