Systeembeheerder voor het MKB
Bel ons op 020 423 32 88

Systeembeheerder – 2e lijns – in hartje Amsterdam?

VBVB is dé externe afdeling automatisering voor organisaties in Amsterdam en omstreken. Vanaf de Herengracht in hartje Amsterdam beheren en onderhouden wij ICT-netwerken voor onze klanten, die grotendeels uit de culturele- en non-profit hoek komen. Ons hechte team bestaat uit bijna 30 mannen en vrouwen die de belangrijkste schakel in onze dienstverlening zijn. Omdat ze diepgaande automatiseringskennis hebben, maar ook omdat ze enthousiast en écht klantgericht zijn. Ben jij dat ook en spreken uitdagende IT projecten je aan? Dan ben jij misschien onze nieuwe:

Systeembeheerder – 2e lijns(m/v)
(32-40 uur)

VBVB is op zoek naar een allround ICT’er met kennis en ervaring van systeem- en netwerkbeheer, een oplosser en geen doorverwijzer.

Vanuit hartje Amsterdam beheren wij de ICT omgevingen van onze klanten, en als het nodig is bieden we ondersteuning op locatie. De meeste van onze klanten zitten in en rond Amsterdam en komen uit de culturele of non-profit sector en wij reizen het liefst met de fiets of het OV.

Brede ervaring op ICT vlak is een vereiste, omdat wij veel verschillende omgevingen inrichten en beheren. En wij ondersteunen onze klanten met al hun ICT vragen. Naast het doen van systeembeheer en bieden van gebruikersondersteuning wordt er door de systeembeheerders ook volop meegewerkt in projecten.

Het willen volgen van cursussen en trainingen, zoals een MCSA traject, is een voorwaarde voor deze functie.

Werkzaamheden:

• uitvoeren van beheertaken bij klanten, zowel remote als bij klanten op locatie;
• het als 2e lijn afhandelen van Servicedesk calls, changes en reparatietrajecten;
• meewerken in projecten bij klanten.

Het betreft een full-time functie van tussen de 32 en 40 uur per week.

Kennis en ervaring

Enige jaren ervaring als systeembeheerder op een of meer van de volgende gebieden:
• het beheren en installeren van Microsoft desktop en server omgevingen;
• Cloud omgevingen, zoals Office 365 of G Suite;
• het afhandelen van klantvragen en storingen volgens ITIL;
• het beheer van VMware of andere virtualisatie omgevingen;
• basis kennis van IP netwerken, switches en firewalls.

Algemene competenties:

Je hebt minimaal een MBO ICT (niveau 4) werk- en denkniveau en een aantal jaar ervaring in systeembeheer. Je bent gewend te werken in klantgerichte automatiseringsprojecten en migratietrajecten en je in te zetten voor techniek en klanttevredenheid. Je bent communicatief vaardig, leest en schrijft foutloos Nederlands en werkt graag samen met klanten en collega’s. Je hebt (of had) een aantal IT certificeringen die je actueel wilt houden.

Opleiding: minimaal MBO ICT niveau 4 niveau of Havo plus ICT certificeringen (op verschillend gebied)

Over VBVB ICT

VBVB is dé externe afdeling automatisering voor organisaties in Amsterdam en omstreken. Vanaf de Herengracht in hartje Amsterdam beheren en onderhouden wij ICT-netwerken voor onze klanten, die grotendeels uit de culturele- en non-profit hoek komen.

Ons hechte team bestaat uit bijna 30 mannen en vrouwen die de belangrijkste schakel in onze dienstverlening zijn. Omdat ze diepgaande automatiseringskennis hebben, maar ook omdat ze enthousiast en écht klantgericht zijn.

VBVB is geen internationaal ICT-concern. Wat je bij ons doet, heeft direct invloed op onze eigen organisatie en die van onze klanten. Je krijgt dus een grote verantwoordelijkheid! Je salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden zijn uitstekend geregeld. Daarnaast bieden we je uitdagend werk met veel vrijheid. En een dynamische en creatieve omgeving, waarin je jezelf volop kunt ontwikkelen.

Bij VBVB vinden we verder komen heel belangrijk. Iedereen wordt gestimuleerd om zich door te ontwikkelen. En daar werken we aan mee. Per jaar is er een budget per medewerker beschikbaar voor cursussen en opleiding.

Als werkgever is VBVB ICT interessant voor ICT specialisten die het prettig vinden om hun specialisme in te zetten in een informele omgeving en bezig te zijn met uitdagende automatiseringsvraagstukken. Ons bedrijf is gevestigd in het hartje van Amsterdam en het grootste deel van onze klantenkring is dat ook. Wij proberen uit principe al ons vervoer per fiets of OV te doen, een leaseauto is daarom geen onderdeel van je salaris. Je krijgt natuurlijk wel een OV businesscard.

Overige diensten

VBVB ICT is een full Service ICT dienstverlener voor MKB-ers in de Randstad. VBVB voert nog twee andere handelsnamen. Interbel voor zakelijke telefonie en internet en MKB in de Wolken voor Cloud oplossingen voor kleine MKB-ers.

Interbel
MKB in de Wolken

Downloads

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Hier kunt u brochures downloaden om eens rustig door te lezen.

Algemene VBVB Brochure
Avond & Weekenddiensten
ICT voor de Culturele Sector
ICT voor Musea
Cloud diensten voor kleine MKB-ers
Algemene VoIP brochure
Hosted VoIP centrale

Adresgegevens

VBVB ICT BV
Herengracht 505
1017 BV Amsterdam

(+31) 20 42 33 288

info@vbvb.nl
www.vbvb.nl

Volg ons op sociale media

Disclaimer

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Algemene Voorwaarden
Service Level Agreement

Blijf op de hoogte

VBVB geeft 6 keer per jaar een nieuwsbrief uit met nieuwtjes over ons bedrijf, onze klanten en ontwikkelingen binnen de ICT sector. Wilt u op de hoogte blijven? Meldt u dan aan!

ik meld mij aan voor de nieuwsbrief