zakelijke telefonie en internetTelefonie en Internet voor het MKB

Voor Telefonie en Internet oplossingen bent u als MKB-er bij VBVB aan het juiste adres. Wij stellen op basis van uw wensen en behoeften de optimale set voor u samen: vast, mobiel, VoIP of een combinatie van deze drie.

Vaste telefonie: Dit betekent vast bellen zoals u gewend bent maar dan goedkoper en met een aantal andere voordelen waaronder gebruik van onze goed bereikbare Servicedesk.
VoIP telefonie: Bellen over internet, met uw eigen centrale een centrale van ons of een hosted centrale.
Mobiele telefonie: Een breed assortiment aan mobiele diensten: sim-only, via uw eigen centrale of hosted. Ook kunnen wij zorgen voor een volledige vast-mobiel integratie.

Verder levert VBVB internetlijnen en kunnen wij u helpen met het beveiligen van uw website middels een SSL protocol.

Overstappen op Telefonie en Internet van VBVB?

Overstappen op een van onze telefonie of internet oplossingen is zeer eenvoudig en verloopt probleemloos. Wij nemen u namelijk alle zorgen uit handen. Wij beginnen meestal met het overnemen van uw huidige contracten en laten u zodra deze aflopen, geruisloos overgaan op onze eigen service. Het gebruikersgemak en de persoonlijke service ontvangt u vanaf het moment dat u besluit met ons in zee te gaan.

Meer weten over de overige ICT diensten van VBVB?

Referenties

VBVB denkt pro-actief mee over goede en efficiënte oplossingen, begeleidt het vakkundig en biedt goede en snelle service bij problemen. Daarnaast is het een ontzettend leuk team, een plezier om mee samen te werken!

Claudia Cuypers
Bekijk 'T
Hoofd Productie

VBVB schuwt nimmer de nieuwste ontwikkelingen en het grote gebaar, maar helpt, op micro-niveau, ook altijd een digibeet als ik met grote zorgvuldigheid uit de brand.

Cornald Maas
Televisiemaker en schrijver

Ik had niet gedacht dat VBVB het geduld zou hebben om iemand te helpen die zo weinig weet van ICT.

Frederi Strijbosch
Café Restaurant De smoeshaan

Fijn: hier ben ik geen nummer
Fijn: professioneel contact op een informele manier
Fijn: meedenkers

Mark Coutinho
Aidsfonds
Senior Systeembeheerder

Binnen twee weken na het eerste gesprek waren wij operationeel met MKB in de wolken. Geen gezeur meer met Dropboxen en Gmail, maar gewoon onze eigen Windows online werkplekken. Echt een aanrader!

Marco Huizer
Addurance
Directeur

Al onze diensten

Contact

VBVB ICT BV

Herengracht 505
1017BV  Amsterdam
(+31) 20 42 33 288
info@vbvb.nl
www.vbvb.nl