ICT is altijd in ontwikkeling. Blijf gemakkelijk op de hoogte via onze Nieuwsbrief en Kennissessies.

Thuiswerken met Teams

Thuiswerken met teams

thuiswerken met ms teamsIn deze bijzondere tijd kunnen mensen heel innovatief zijn. Zo merken wij dat veel gebruikers zelf de stoute schoenen aantrekken en met Microsoft Teams aan de slag zijn gegaan.

Microsoft Teams is het platform voor online samenwerken dat meegeleverd wordt met vrijwel iedere Office 365 licentie. Gelukkig hebben we de laatste tijd veel van onze klanten gemigreerd naar Office 365 zodat zij daarmee nu aan de slag kunnen. Veel simpele taken zoals een online meeting organiseren, even met elkaar chatten of samen een document doornemen lukt de meeste mensen al. En dat is fijn. Lukt het nou niet of zijn er nog vragen: bel ons, samen komen we eruit!

Microsoft Teams nu gratis beschikbaar gesteld
Microsoft heeft Teams zelfs gratis beschikbaar gesteld voor iedereen wereldwijd, zodat u online meetings ook kunt houden met mensen die niet over een Office 365 licentie beschikken. Teams kan voor veel bedrijven de volgende stap zijn naar een totaaloplossing voor werken in de Cloud. Nu worden gebruikers noodgedwongen steeds meer bekend met Teams waardoor een volgende stap steeds kleiner wordt. Vragen hierover? Bel ons!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de totaaloplossing die Teams kan bieden of heeft u  ondersteuning nodig bij het thuiswerken met Teams? Onze consultants staan ook in deze tijd voor jullie klaar om hier uitkomst in te bieden!. Stuur daarvoor een mailtje naar: teamsconsultant@vbvb.nl of bel naar kantoor: 020 42 33 288.

Wel een voetnootje: we begeven ons allen in nieuwe omstandigheden. Wij doen ons best om iedereen zo snel en zo goed mogelijk te helpen. Als het even iets langer duurt dan gehoopt, bedenk dan dat wij onze uiterste best doen en dat u sowieso aan de beurt komt.

Rest ons u veel sterkte te wensen in deze rare tijden. En we hopen u weer snel in persoon te mogen ontmoeten! Stay safe!

Verzoeken of vragen aan onze Servicedesk: servicedesk@vbvb.nl
Spoed vragen: Bel  020 – 42 33 4288 ( keuze 1)

Wij doen ons best om u zo goed mogelijk te helpen !

Actueel

NIEUWS

In onze nieuwsrubriek vindt u o.a. berichten over de nieuwste ontwikkelingen binnen het ICT veld waar iedereen mee te maken heeft. Blijf op de hoogte…

VACATURES

Ben je ICT-er en op zoek naar een nieuwe baan? Ontdek of wij het bedrijf zijn dat goed bij jou past. Wij zien je sollicitatie graag binnenrollen!

AGENDA

In onze agenda vindt u o.a. onze VBVB Kennissessies waarmee we onze klanten en andere geïnteresseerden bijscholen op het gebied van ICT.