ICT is altijd in ontwikkeling. Blijf gemakkelijk op de hoogte via onze Nieuwsbrief en Kennissessies.

Thuiswerken voor VBVB-ers

thuiswerkenOok VBVB moet eraan geloven: Thuiswerken

In verband met het coronavirus zijn ook de medewerkers van VBVB vanuit huis voor u aan het werk. Dat betekent dat wij gewoon bereikbaar zijn en dat we u kunnen helpen en bijstaan waar nodig.

Onze interne communicatie verloopt hierdoor wel wat minder soepel dan u van ons gewend bent. Maar wij doen onze uiterste best om u hiervan zo min mogelijk last te laten hebben.

Wij zullen de komende tijd geplande afspraken zoveel mogelijk telefonisch oppakken. Daar waar nodig gaan we nieuwe afspraken inplannen zodra dat weer mogelijk is.

Mocht het nou toch echt noodzakelijk zijn dat wij op locatie bij u service komen verlenen, neemt u dan contact met ons op zodat wij samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Rest ons u veel sterkte te wensen in deze rare tijden. En we hopen u weer snel in persoon te mogen ontmoeten! Stay safe!

Verzoeken of vragen aan onze Servicedesk: servicedesk@vbvb.nl
Spoed vragen: Bel  020 – 42 33 4288 ( keuze 1)

Wij doen ons best om u zo goed mogelijk te helpen !

Actueel

NIEUWS

In onze nieuwsrubriek vindt u o.a. berichten over de nieuwste ontwikkelingen binnen het ICT veld waar iedereen mee te maken heeft. Blijf op de hoogte…

VACATURES

Ben je ICT-er en op zoek naar een nieuwe baan? Ontdek of wij het bedrijf zijn dat goed bij jou past. Wij zien je sollicitatie graag binnenrollen!

AGENDA

In onze agenda vindt u o.a. onze VBVB Kennissessies waarmee we onze klanten en andere geïnteresseerden bijscholen op het gebied van ICT.