Systeembeheerder voor het MKB
Bel ons op 020 423 32 88

Tombola! Met VBVB gratis naar World Press Photo in de Nieuwe Kerk

We gaan weer een hele leuke Tombola organiseren! Dit keer maakt u kans op twee vrijkaartjes voor Word Press Photo in De Nieuwe Kerk in Amsterdam.

World Press Photo organiseert jaarlijks ‘s werelds grootste en meest prestigieuze fotowedstrijd op het gebied van de fotojournalistiek. Er worden prijzen uitgereikt in acht categorieën. De nummers 1, 2 en 3 van elke categorie zijn vanaf 14 april tot en met 22 juli te zien in Amsterdam. Daarna gaat de tentoonstelling op reis en zal maar liefst 45 landen bezoeken.

Wie wil daar nou niet naartoe? Gewoon meedoen en misschien sleept u dan wel die vrije kaartjes in de wacht. Deelname is simpel en iedereen mag natuurlijk weer meedoen. Stuur hiervoor een mailtje naar: tombola@vbvb.nl .

Doe het wel voor 29 maart, want dan trekken we de winnende lootjes. Geen nieuws is slecht nieuws, alleen de winnaars krijgen bericht. Succes!

Overigens doet World Press Photo tegenwoordig veel meer dan alleen de wedstrijd organiseren. Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje op hun website.

Overige diensten

VBVB ICT is een full Service ICT dienstverlener voor MKB-ers in de Randstad. VBVB voert nog twee andere handelsnamen. Interbel voor zakelijke telefonie en internet en MKB in de Wolken voor Cloud oplossingen voor kleine MKB-ers.

Interbel
MKB in de Wolken

Downloads

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Hier kunt u brochures downloaden om eens rustig door te lezen.

Algemene VBVB Brochure
Avond & Weekenddiensten
ICT voor de Culturele Sector
ICT voor Musea
Cloud diensten voor kleine MKB-ers
Algemene VoIP brochure
Hosted VoIP centrale

Adresgegevens

VBVB ICT BV
Herengracht 505
1017 BV Amsterdam

(+31) 20 42 33 288

info@vbvb.nl
www.vbvb.nl

Volg ons op sociale media

Disclaimer

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Algemene Voorwaarden
Service Level Agreement

Blijf op de hoogte

VBVB geeft 6 keer per jaar een nieuwsbrief uit met nieuwtjes over ons bedrijf, onze klanten en ontwikkelingen binnen de ICT sector. Wilt u op de hoogte blijven? Meldt u dan aan!

ik meld mij aan voor de nieuwsbrief