ICT oplossingen voor het MKB
Bel ons op 020 423 32 88

Het VBVB Torpedo Theater

VBVB is sinds maart 2017 de hoofdsponsor van het Torpedo Theater in Amsterdam. En dat is een sponsorschap waar we behoorlijk trots op zijn. Dit is namelijk niet zomaar een theater, nee het is het theater met de hoogste bezettingsgraad van heel Nederland. Vrijwel iedere avond zit het theater namelijk tot de nok toe vol.

Het VBVB Torpedo Theater is gevestigd in het hartje van Amsterdam: de Sint Pieterpoortsteeg 33. De programmering van het theater is zeer divers. Sommige programma’s hebben een vaste avond, de overige dagen worden gevuld met eenmalige voorstellingen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om het theater af te huren.

Een aantal voorbeelden van de vaste programmering van het theater:

Elke woensdagavond De Mus: de theatersalon vol live kunst, live muziek, live voordrachten, live belevenissen en al die andere live dingen die zij nog gaan bedenken.

Elke tweede dinsdag van de maand Van Huilenbroecks Pretpaleis: een programma over Vergeten Schoonheid, Verloren Muziek & Artistieke Curiosa.

Elke derde donderdag van de maand De Kijkclub: een avond voor liefhebbers van ontdekkingen.

Elke derde maandag van de maand Salon des chansons gepresenteerd door Christophe Chaplet avec: ‘apjus! Drangkjus! Accents charmants!

De VBVB Cultuurquiz

VBVB heeft haar eigen vaste evenement in het theater. Elke laatste vrijdag van de maand wordt de VBVB Cultuurquiz georganiseerd. Hier bent u van harte welkom om uw kennis op het gebied van kunst en cultuur te meten met andere bezoekers.

De quizmaster is Michiel Eijsbouts en dat is op zich al een garantie voor een geslaagde avond. Verwacht daarnaast  in ieder geval leuke en grappige filmpjes, animaties, een mystery guest en live muziek.

Wint u? Dan mag u zich een maand lang de cultuurkenner van Nederland noemen. Hoe leuk is dat! Kortom: even reserveren cultuurvrienden, in je eentje, met z’n tweeën, drieën, vieren of met een heel team van vijf. Reserveer nu per mail of bel 020 – 42 84 993 (9:00-17:00)

Meer weten over het VBVB Torpedo theater? Klik hier om naar de website te gaan.

 • do
  11
  mei
  2017

  VBVB Kennissessie: Office 365 & Sharepoint

  14:30 - 17:30VBVB Torpedo Theater

  Veel van onze culturele klanten maken al gebruik van Office 365 voor non profits. Deze variant van Office 365 is gratis voor ANBI’s en biedt naast mailboxen in de cloud ook een forse hoeveelheid cloudopslag voor documenten via OneDrive.

  Wat veel mensen niet weten is dat SharePoint, het hosted intranet van Microsoft, ook is inbegrepen in deze versie van Office 365. Daarom hebben we besloten – in samenwerking met het softwarebedrijf Orange Hill – een workshop te organiseren waarin we meer vertellen over de mogelijkheden van Office 365 en SharePoint.

  Programma:
  14:30 Inloop met koffie / thee
  15:00 Aanvang programma
  17:00 Borrel
  17:30 Einde

  Aanmelden

  Toon details
 • vr
  26
  mei
  2017

  VBVB Cultuurquiz

  20:30VBVB Torpedo Theater

  cultuurquizDe VBVB Cultuurquiz met quizmaster Michiel Eijsbouts staat garant voor een geslaagde avond. Verwacht in ieder geval uitdagende vragen, leuke en grappige filmpjes, animaties, een mystery guest en live muziek.

  Reserveer nu per mail of bel 020 – 42 84 993 (9:00-17:00)

  Toon details
 

Klik hier voor de volledige agenda van het VBVB Torpedo Theater.

Overige diensten

VBVB ICT is een full Service ICT dienstverlener voor MKB-ers in de Randstad. VBVB voert nog twee andere handelsnamen. Interbel voor zakelijke telefonie en internet en MKB in de Wolken voor Cloud oplossingen voor kleine MKB-ers.

Interbel
MKB in de Wolken

Downloads

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Hier kunt u brochures downloaden om eens rustig door te lezen.

Algemene VBVB Brochure
Avond & Weekenddiensten
ICT voor de Culturele Sector
ICT voor Musea
Cloud diensten voor kleine MKB-ers
Algemene VoIP brochure
Hosted VoIP centrale

Adresgegevens

VBVB ICT BV
Herengracht 505
1017 BV Amsterdam

(+31) 20 42 33 288

info@vbvb.nl
www.vbvb.nl

Volg ons op sociale media

Disclaimer

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Algemene Voorwaarden
Service Level Agreement

Blijf op de hoogte

VBVB geeft 6 keer per jaar een nieuwsbrief uit met nieuwtjes over ons bedrijf, onze klanten en ontwikkelingen binnen de ICT sector. Wilt u op de hoogte blijven? Meldt u dan aan!

ik meld mij aan voor de nieuwsbrief