Systeembeheerder voor het MKB
Bel ons op 020 423 32 88

VBVB UpdateWeekend: updates voor al onze klanten

Updaten van uw Microsoft Windows is regelmatig nodig omdat er voortdurend virussen gemaakt worden die proberen in te breken in uw computer en uw documenten te verminken. Hoe ernstig dat kan zijn blijkt telkens weer bij grote virusuitbraken zoals bijvoorbeeld met het WannaCry ransomware virus in mei 2017.

Het updaten van een werkstation gaat het best en meest geruisloos als de computer wel aan staat maar er niemand op werkt. Maar ‘s avonds en in het weekend zet u hem uit milieuoverweging graag uit. Daarom hebben we besloten als extra beveiliging vier keer per jaar een VBVB UpdateWeekend te houden.  Als u uw computer in dat weekend aan laat staan dan kunnen wij rustig aan de gang.

Het volgende UpdateWeekend is op het najaar van 2018. Doet u ook (weer) mee? Meld u dan alvast aan!

Ik meld me aan!

Onder alle deelnemers verloten we telkens vijf Podium Cadeaukaarten t.w.v. 15 euro

 

Waarom zijn upates voor uw PC nou zo belangrijk?

updates

In de loop der tijd blijkt steeds dat er in Microsoft Windows ‘lekken’ zitten. Hiermee word bedoelt dat er foutjes zijn gemaakt in de software waardoor derden in het systeem kunnen inbreken. En mensen die inbreken in de computer (-netwerken) van anderen hebben over het algemeen geen goede bedoelingen. Computercriminelen zijn constant bezig met het zoeken naar deze lekken om daar virussen op te programmeren.

Steeds als er een dergelijk lek wordt geconstateerd, gaat Microsoft aan de slag om dat lek te dichten en komt er over het algemeen vrij snel een update beschikbaar, een zogenaamde patch.

Naast het hebben draaien van een goede virusscanner is het in de strijd tegen computervirussen dus cruciaal om steeds de laatste updates te installeren!

 

Oh nee! Ik gebruik nog Windows XP…

updates

Sinds april 2014 worden er geen updates meer gemaakt voor Windows XP. Het gebruik van dit inmiddels zeer verouderde systeem is dus behoorlijk risicovol.

Neemt u contact met ons op indien er ergens in uw netwerk nog computers aanwezig zijn waar Windows XP op draait.

 

 

Overige diensten

VBVB ICT is een full Service ICT dienstverlener voor MKB-ers in de Randstad. VBVB voert nog twee andere handelsnamen. Interbel voor zakelijke telefonie en internet en MKB in de Wolken voor Cloud oplossingen voor kleine MKB-ers.

Interbel
MKB in de Wolken

Downloads

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Hier kunt u brochures downloaden om eens rustig door te lezen.

Algemene VBVB Brochure
Avond & Weekenddiensten
ICT voor de Culturele Sector
ICT voor Musea
Cloud diensten voor kleine MKB-ers
Algemene VoIP brochure
Hosted VoIP centrale

Adresgegevens

VBVB ICT BV
Herengracht 505
1017 BV Amsterdam

(+31) 20 42 33 288

info@vbvb.nl
www.vbvb.nl

Volg ons op sociale media

Disclaimer

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Algemene Voorwaarden
Service Level Agreement

Blijf op de hoogte

VBVB geeft 6 keer per jaar een nieuwsbrief uit met nieuwtjes over ons bedrijf, onze klanten en ontwikkelingen binnen de ICT sector. Wilt u op de hoogte blijven? Meldt u dan aan!

ik meld mij aan voor de nieuwsbrief