VBVB Feest daverend succes!

Op 14 juni hadden wij weer ons jaarlijks terugkerend Tuinfeest. We hielden al een aantal dagen angstvalling het weerbericht in de gaten want de voorspellingen waren niet best. Op het laatste moment hebben we daarom een extra partytent gehuurd en een terrasverwarmer om de kilte wat tegen te gaan.

Gelukkig hield het rond 17:15 op met regenen zodat we lekker konden gaan BBQ-en. Als snel stroomden de gasten binnen en kon de feestvreugde beginnen. De 4Tuoze Matroze speelden er lustig op los en Dj Michiel Eijsbouts plaatste zijn leukste singeltjes op de draaitafels.

Nou ja en verder natuurlijk de heerlijkste hapjes, waaronder de oesters van de enige echte Oesterkoning en de BBQ lekkernijen van onze eigen roosterhelden Job, André, Hubert en Rogier! Ook de Tombola mocht niet ontbreken, waardoor velen weer naar huis gingen met een prachtige prijs.

Gemist? Geeft niets, we hebben altijd de foto’s nog! En volgend jaar geven we gewoon weer een mooi feest.

ict diensten amsterdamict diensten amsterdamict diensten amsterdamict diensten amsterdamict diensten amsterdamict diensten amsterdam

Actueel

NIEUWS

In onze nieuwsrubriek vindt u o.a. berichten over de nieuwste ontwikkelingen binnen het ICT veld waar iedereen mee te maken heeft. Blijf op de hoogte…

VACATURES

Ben je ICT-er en op zoek naar een nieuwe baan? Ontdek of wij het bedrijf zijn dat goed bij jou past. Wij zien je sollicitatie graag binnenrollen!

AGENDA

In onze agenda vindt u o.a. onze VBVB Kennissessies waarmee we onze klanten en andere geïnteresseerden bijscholen op het gebied van ICT.