Systeembeheerder voor het MKB
Bel ons op 020 423 32 88

VBVB Hoofdsponsor van het Torpedo theater – Persbericht

VBVB ICT hoofdsponsor Torpedo Theater                         Amsterdam, 2 maart 2017
Nederlands kleinste theater krijgt steun

Het Amsterdamse Torpedo Theater is met 30 (klap)stoelen Nederlands kleinste en, als we Het Parool mogen geloven, ‘misschien wel charmantste theater’. Vanaf 2 maart a.s. wordt het bijgestaan door het eveneens Amsterdamse ICT-bedrijf VBVB. Naast technische ondersteuning stelt VBVB een jaarlijks geldbedrag van 5.000 euro ter beschikking aan het theatertje. Beide partijen gaan uit van een verbintenis voor tenminste drie jaar.

VBVB is een bedrijf dat systeembeheer, projecten, ondersteuning en advies op IT-gebied levert. Daarnaast heeft VBVB zich de laatste jaren gespecialiseerd in cloud computing en zakelijke telefonie-oplossingen, waaronder VoIP. VBVB profileert zich als dé automatiseerder van de culturele sector en heeft dan ook veel theaters in haar klantenkring.

‘We steunen wel vaker culturele instellingen, eigenlijk gewoon omdat we dat leuk vinden, maar nu wilden we eens iets substantiëlers doen. En het Torpedo Theater past perfect bij die doelstelling’ aldus Lot Van Bemmel van VBVB.

Door de verbintenis met het Torpedo Theater hoopt VBVB ook haar naamsbekendheid te vergroten. Het theatertje krijgt juist doordat het zo klein is, door de bijzondere, intieme sfeer en inrichting en zijn eigenzinnige programmering relatief veel aandacht in de media. Verder is het de bedoeling om maandelijks de VBVB Cultuurquiz te organiseren.

Carel Helder van het Torpedo Theater noemt de steun ‘op zijn minst welkom’. Het geld zal worden besteed aan schilderwerk en ander noodzakelijk onderhoud, en het verbeteren van de beeldprojectie en de verlichting. Hij kijkt uit naar de samenwerking. ‘VBVB is een sympathiek en overzichtelijk bedrijf met leuke, kundige mensen en weinig poeha. Dat past heel goed bij het Torpedo Theater.’

Voor meer informatie:

Carel Helder
TORPEDO THEATER
Sint Pieterspoortsteeg 33
1012 HM Amsterdam
06 539 77 456
carelhelder@wxs.nl

Lot van Bemmel
VBVB ICT
Herengracht 505
1017 BV Amsterdam
020  4233288
lot@vbvb.nl

Overige diensten

VBVB ICT is een full Service ICT dienstverlener voor MKB-ers in de Randstad. VBVB voert nog twee andere handelsnamen. Interbel voor zakelijke telefonie en internet en MKB in de Wolken voor Cloud oplossingen voor kleine MKB-ers.

Interbel
MKB in de Wolken

Downloads

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Hier kunt u brochures downloaden om eens rustig door te lezen.

Algemene VBVB Brochure
Avond & Weekenddiensten
ICT voor de Culturele Sector
ICT voor Musea
Cloud diensten voor kleine MKB-ers
Algemene VoIP brochure
Hosted VoIP centrale

Adresgegevens

VBVB ICT BV
Herengracht 505
1017 BV Amsterdam

(+31) 20 42 33 288

info@vbvb.nl
www.vbvb.nl

Volg ons op sociale media

Disclaimer

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Algemene Voorwaarden
Service Level Agreement

Blijf op de hoogte

VBVB geeft 6 keer per jaar een nieuwsbrief uit met nieuwtjes over ons bedrijf, onze klanten en ontwikkelingen binnen de ICT sector. Wilt u op de hoogte blijven? Meldt u dan aan!

ik meld mij aan voor de nieuwsbrief