Wij zijn niet zo van de dure auto's We pakken liever de fiets Of reizen met het OV

microsoft gold partnerVBVB is Microsoft Gold Partner geworden!

Om Microsoft producten en diensten te mogen leveren, moet je als bedrijf Microsoft Partner zijn. Dat partnerschap komt in een aantal gradaties en verschilt per expertise. Het hoogst haalbare is natuurlijk de Gold status, maar een Silver Partnership is ook al heel mooi.

Sinds kort mogen we ons Gold Partner noemen op de competentie Datacenter en daar zijn we uiteraard blij mee. Daarvoor is het noodzakelijk dat je medewerkers hebt die het juiste opleidingsniveau hebben en moet je als bedrijf voldoende ervaring hebben opgedaan op het betreffende vakgebied. Ook wordt er gekeken naar verkoopvolumes en naar de klanttevredenheid.

Dat wij ons nu Gold Partner mogen noemen komt vooral omdat er binnen VBVB de laatste tijd door onze medewerkers veel certificaten zijn gehaald. Mooi toch? We zijn er ook supertrots op, maar blijven wel gewoon met twee benen op de grond staan!

Actueel

NIEUWS

In onze nieuwsrubriek vindt u o.a. berichten over de nieuwste ontwikkelingen binnen het ICT veld waar iedereen mee te maken heeft. Blijf op de hoogte…

VACATURES

Ben je ICT-er en op zoek naar een nieuwe baan? Ontdek of wij het bedrijf zijn dat goed bij jou past. Wij zien je sollicitatie graag binnenrollen!

AGENDA

In onze agenda vindt u o.a. onze VBVB Kennissessies waarmee we onze klanten en andere geïnteresseerden bijscholen op het gebied van ICT.