Wij zijn niet zo van de dure auto's We pakken liever de fiets Of reizen met het OV

voipvoiptelefonie voor onze klant dutch culture

Dutch Culture, de kennis- en netwerkorganisatie voor internationale culture samenwerking, tevens onze klant en overburen, gaan zeer binnenkort met hun telefonie overstappen op VoIP.

We gaan een Hosted VoIP centrale bij ze installeren, een receptietelefoon en 40 dect toestellen. Daarmee zijn ze in één klap overgeschakeld op de modernste communicatiemiddelen die op dit moment beschikbaar zijn.

Ook interesse in VoIPtelefonie? Of gewoon nieuwsgierig naar de eventuele besparing en mogelijkheden? Neem dan contact op met onze ‘Mister VoIP’ Lars Dijs: 020 42 33 288 of larsd@vbvb.nl

Actueel

NIEUWS

In onze nieuwsrubriek vindt u o.a. berichten over de nieuwste ontwikkelingen binnen het ICT veld waar iedereen mee te maken heeft. Blijf op de hoogte…

VACATURES

Ben je ICT-er en op zoek naar een nieuwe baan? Ontdek of wij het bedrijf zijn dat goed bij jou past. Wij zien je sollicitatie graag binnenrollen!

AGENDA

In onze agenda vindt u o.a. onze VBVB Kennissessies waarmee we onze klanten en andere geïnteresseerden bijscholen op het gebied van ICT.