ICT is altijd in ontwikkeling. Blijf gemakkelijk op de hoogte via onze Nieuwsbrief en Kennissessies.

Zaans Museum kiest voor VBVB ICT!

zaans museum

Het Zaans Museum: nieuwe klant voor VBVB

O wat vinden we dit leuk zeg! Het Zaans Museum dat op het terrein van de Zaanse Schans staat, is klant bij VBVB geworden. Het museum behelst behalve het moderne hoofdgebouw met de in 2009 bijgebouwde ‘Verkade Experience” ook nog drie locaties op de Schans: de Kuiperij, het Jisperhuisje en het Wevershuis. Daarnaast horen het Hembrug Museum en het Czaar Peterhuisje dat in het centrum van Zaandam staat bij dezelfde organisatie.

Op al deze verschillende locaties worden vooral cultuurhistorische en streekgebonden collecties over de woon- en industriële cultuur van de Zaanstreek getoond. En dat is zeer interessant. Wist u bijvoorbeeld dat de Zaanse Schans het eerste industriegebied van West Europa was? Nou ja en dan hebben ze natuurlijk een prachtig schilderij van Monet aangeschaft, die in 1871 een aantal maanden in Zaandam heeft doorgebracht en geschilderd. Gaat dat zien!

VBVB gaat aan de slag met het netwerk van het museum: nieuwe switches en de server uitfaseren. Vervolgens gaan ze – onder deskundige leiding van Tjalling “Dr. 365” Izaack – aan het werk met Microsoft 365. En dat gaan we dan beheren in Managed Services.

Echt weer een heerlijke nieuwe klant om apentrots op te zijn!

Actueel

NIEUWS

In onze nieuwsrubriek vindt u o.a. berichten over de nieuwste ontwikkelingen binnen het ICT veld waar iedereen mee te maken heeft. Blijf op de hoogte…

VACATURES

Ben je ICT-er en op zoek naar een nieuwe baan? Ontdek of wij het bedrijf zijn dat goed bij jou past. Wij zien je sollicitatie graag binnenrollen!

AGENDA

In onze agenda vindt u o.a. onze VBVB Kennissessies waarmee we onze klanten en andere geïnteresseerden bijscholen op het gebied van ICT.